Kur nëna më e mirë në botë për djemte e saj është Lady D.

Diana, princesha e Wales, një ikonë në botën e modës, një ndër figurat më të dashura publike, do të ketë përvjetorin e saj të vdekjes muajin që vjen dhe djemte e saj kanë shprehur se meraku i tyre më i madh, është se herën e fundit që kanë folur me të, ata kanë qenë duke luajtur dhe mezi kanë pritur t’ia mbyllin telefonin.

– “Po ta kishim ditur që do të kishte qenë hera e fundit, do të kishim folur ndryshe.”

Tani, Harry dhe William e kujtojnë me keqardhje dhe me merak të madh atë mbrëmje.

Ata shprehen se për botën, ajo mund të ketë qenë princeshë, por për ta ajo ka qenë nëna më e mirë në botë të cilës i pëlqente të luante me ta dhe t’i mbulonte me dashuri të pafund.

Votra Team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights