Fjalë të urta për dashurinë nga vende të ndryshme të botës

– Kafeja dhe dashuria shijojnë më shumë kur janë të nxehta- Ethiopia

– S’ka shërim tjetër për dashurinë, përpos martesës. – Irlande

– Asgjë nuk është e pamundur për një zemër që do. – France

– Ai, ajo që ju do të prekë lotët në zemrën tuaj. ~ Argentinë

– Dashuria në vete është e paqtë. Trazirat vinë nga individët. ~ China

– Ku ka dashuri, nuk ka errësirë. ~ Afrikë

– Sëmundja e dashurisë dhemb, por nuk vret. ~ Meksikë

– Nuk mund të dish shpenzimet e shtëpise pa qenë Zot shtëpie. Nuk mund ta njohësh dashurinë e prindërve të tu pa u bërë vetë prind. ~ China

– Një pe për gjilpërën, një dashuri për zemrën. ~ Sudan

– Në dashuri, lypësi dhe mbreti janë njësoj. ~ India

– Ai që ecën në rrugën e dashurisë, bën mijëra kilometra sikur të ishte vetëm një. ~ Japoni

– Dashuria duhet të tregohet me vepra dhe jo me fjalë. ~ France

– Dita zgjat deri sa të dëbohet, por dashuria zgjat deri në varr. ~ Irlandë

– Dashuria është një tiran që nuk kursen askënd. ~ Namibi

– Dashuria i kupton të gjitha gjuhët. ~ Rumani

– Të gjithë burrat kanë tre veshë. Një në të majtë, një në të djathtë dhe një të tretë në zemër. ~ Armeni

– Është dashuria që e bën të pamundurën, të mundur. ~ India

– Zemrat e të dashuruarve janë të lidhura së bashku dhe gjithmonë rrahin sikur një. ~ China

– Dashuria e bën burrin të verbër dhe të shurdhër. ~ Arabe

– Dashuria është e verbër që njeriu ta ndjejë atë. ~ Brazil

– Provo ta arsyetosh dashurinë dhe do të humbasësh aftësinë për të arsyetuar. ~ Francë

– Nje jetē pa dashuri, është si një vit pa verë. ~ Lituani

– Zemra që do është gjithmonë e re. ~ Greece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights