Votra

December 8, 2017 votramagazine 0

Votra është djep prushi pranë oxhakut, është vendi ku lind e zhvillohet më sublimja, njerëzorja, jeta e njeriut dhe kujtimi i pashuar për të. Është vendi prej nga vjen a […]