Z. Adem  Belliu për Samitin Shqiptar

Jam i emocionuar dhe optimist që pas kaq kohësh, më duket se po hapet një derë ku unë do të trokas.

Mesazhi i Z. Adem Belliu, Producent i ” Albanian Culture TV”, për Samitin e Parë Shqiptar 

“Jam i emocionuar dhe optimist që pas kaq kohësh, dy vjet luftoj se ku do të trokas dhe më duket se po hapet një derë ku unë do të trokas. Para dy vitesh kam investuar 200 mijë dollarë në Tiranë”, tha Adem Belliu, producent i “Albanian Culture TV”,  gjatë konferencës së përbashkët për shtyp.

Artemisa Hoxha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights