Xhubleta në Malësinë e Madhe

February 3, 2017 votramagazine 1

Nëpërmjet formës, përmbajtjes e lashtësisë së veshjes malësore në Malësinë e Madhe, mësojmë se fuqia krijuese kombëtare, ndër shekuj u shpreh fuqishëm edhe nëpërmjet punës së dorës, siç është edhe […]

Fjala editor in chief

November 29, 2016 votramagazine 0

Mirë se vini në “Votër”! Një “Votër” shqiptare ku ngrohtësia është pasioni dhe përkushtimi i një skuadre të tërë, misioni i së cilës është përcjellja e vlerave tona kombëtare, duke […]

Një stërvitje e shpejtë

November 26, 2016 votramagazine 0

Unë gjithmonë kam qenë atletja e grupit për shoqet e mia. Këtë emër ma dhanë aktivitetet e ndryshme ku merrja pjesë, si gjimnastika, volejbolli dhe vrapimi. Nisur nga këto, mund […]

Vallja Kelmendase

October 25, 2016 votramagazine 0

Vallja që po kërcehet nga ky çift i bukur malësor nëpër foto quhet “Vallja e Logut” dhe është një valle lirike dashurie, që interpretohet në zonën e Veriut nëpër dasma, gëzime […]

Pastrimi i fytyrës

October 25, 2016 votramagazine 0

Një fytyrë e pastër, pa njolla dhe e lëmuar ka qenë dhe do të mbetet dëshira e çdo femre. Tani mund ta keni të gjitha ju që dini të vlerësoni […]