Këshilla e javës

July 24, 2017 votramagazine 0

Kur të jeni e nevrikosur me sjelljen e fëmijës suaj, – detyrojeni veten tuaj të buzëqeshni dhe të ulni zërin! Vëreni si do të ndiheni dhe si do t’ju përgjigjet fëmija! […]

Bukuria e gruas shqiptare

June 23, 2017 votramagazine 0

Dihet historikisht se gruaja shqiptare ka qenë e bukur që nga zanafilla e jetës në Tokë. Historia fillestare filloi me krijimin e dymbëdhjetë perëndive për çdo lëmë të fenomeneve natyrore. […]

E ardhmja e Maqedonisë

June 13, 2017 votramagazine 0

  Është shumë e vështirë të përcaktosh të ardhmen e Maqedonisë si shtet, e të mos  kthehesh në të kaluarën apo të sotmen e saj. Pak kujt mund t’i shkojë […]

Yoga për fëmijët në natyrë

February 27, 2017 votramagazine 0

Nuk është sekret që të luash në ajër të pastër është një mënyrë e shkëlqyer për të qëndruar fizikisht dhe mendërisht i shëndetshëm.Prindërit duhet që tu japin fëmijëve mundësinë të […]