Ambasada
  5 days ago

  Shqipëria, pjesë e ekspozitës shëtitëse të autobusëve elektrikë në Sofje

  Më 20 prill në Sofje të Bullgarisë do të mbahet një ekspozitë e veçantë, ku…
  Kendi ligjor
  7 days ago

  Si të hapësh një biznes në Itali

  Italia parashikohet të jetë ekonomia e tetë më e madhe në botë në 2016-2020 dhe…
  Sport
  1 week ago

  Starton Liga Unike e Basketbollit – i pari kampionat i përbashkët Shqipëri – Kosovë

  Liga Unike e Basketbollit, një nismë kjo e ndërmarrë nga dy federatat e basketbollit Shqipëri-Kosovë…
  Kendi ligjor
  1 week ago

  Heqja dorë nga Shtetësia Shqiptare

  Heqja dorë nga shtetësia shqiptare, në rast se është marrë njështetësi tjetër ose është marrë premtimi për marrjen e njështetësie tjetër. Procedura që duhet ndjekur si dhedokumentacioni përkatës është si më poshtë:➢ Dokumentacioni 1) Kërkesa e shtetasit shqiptar drejtuar Presidentit të Republikëssë Shqipërisë 2) Premtimi nga autoriteti kompetent i shtetësisë tjetër osedokument shtetësie origjinal, marrë në vendin përkatës 3) Certifikata e lindjes e aplikuesit 4) Dëshmi penaliteti 5) Vërtetim nga gjykata e rrethit 6) Vërtetim nga prokuroria 7) Vërtetim nga zyra e përmbarimit 8) Vërtetim nga kryetari i njësisë administrative që është banor iasaj njësie, në të cilën konfirmohet adresa e saktë 9) Certifikatë martese e aplikuesit, nëse është i martuar 10) Certifikatë e gjendjes familjare në shtetin ku banon 11) Deklarata noteriale e të dy prindërve, ku të shprehet pëlqimii tyre për heqjen dorë nga shtetësia shqiptare e fëmijëve të tyretë moshës së mitur 12) Dokumenti që vërteton vendbanimin e tij në shtetinpremtues të shtetësisë tjetër 13) Mandat pagesa➢ Procedura 1) Aplikimi online (e-albania)…
  Sport
  2 weeks ago

  Sinergjia më e madhe për hedhjen me parashutë

  Një rekord i cili mbahej nga 357 parashutistë të hedhur njëherësh mbi Takhli, Tajlandë, i…
  Sport
  2 weeks ago

  Kampionë aktualë të sportit shqiptar

  Izmir Smajlaj Izmir Smajlaj ka lindur më 29 mars 1993 në Shkodër, është një atlet shqiptar…
  Sport
  2 weeks ago

  Rubrika – Lojra popullore që luhen në trevat shqiptare

  Loja Kaladibrançe Kaladibrançe ose Çardaku është lojë e vjetër e cila është luajtur prej shumë kohësh në trevat…
  Kendi ligjor
  2 weeks ago

  Pajisja me pasaportë edhe kartë ID edhe jashtë Shiqpërisë.

  Një nga shërbimet më efektive që disa prej Ambasadave dhe Konsullatave të Republikës së Shqipërisë…
  Kendi ligjor
  3 weeks ago

  Lëvizja në kohë pandemie

  Kaosi i shkaktuar nga përballja me një sëmundje të re dhe tëpanjohur deri më sot solli shumë vështirësi dhe…
  Sport
  3 weeks ago

  Mensur Hyseni – kampioni i ri botëror i pompave në paralele.

  Mensur Hyseni, është një mësues i edukimit fizik nga Presheva. Prej vitesh ai ka pasur…
   Familja
   March 6, 2021

   A special message from Zuckerberg

   Dear Fellow NY Kids Club and NY Preschool parents, I’m going to admit it: I have a complicated relationship with…
   Turizmi
   March 6, 2021

   Razma, guri shndritës në gjerdanin e turizmit malor

   Ke vendosur të bashkëngjitësh në agjendën e larmishme gjeografike të pushimeve edhe një tjetër vendmbërritje. Në këtë bollëk mundësish që…
   Kendi ligjor
   March 6, 2021

   Rëndësia e të siguruarit të fëmijëve në makinë

   Sipas një artikulli të botuar në “Journal of Pediatrics” në USA, tregohet se sa i rëndësishëm është të siguruarit e…
   Science
   March 6, 2021

   KANCERI I GJIRIT DHE MASAT PËR LUFTIMIN E TIJ

   Në mbarë botën, kanceri i gjirit është kanceri më i shpeshtë, i diagnostikuar tek femrat. Në vendet më pak të…
   Back to top button