Katalog i Veshjes Zadrimore

Katalog i Veshjes Zadrimore Këtë thesar të paçmueshëm të kulturës sonë, si veshjen ashtu dhe bizhuteritë, nënë Luçja nga fshati

Lemonade stands and the permit to sell. The steps of opening an establishment to sell lemonade.

The latest phenomenon of shutting down lemonade stands touched home, because I remember my own sons and their friends, selling…

Lëkurë të bukur e të mbrojtur nga dielli

  Vera e nxehtë me diellin përvëlues e la lamtumirën për këtë vit, por kjo nuk do të thotë që…

3 Arsye pse HIKING është mirë për trupin, mendjen dhe shpirtin tuaj

Shpetim Kalicani Klubi “Alpin Prishtina”  Të bësh Hiking, nuk është edhe aq e vështirë. Nuk do të thotë se ju…

Nga nëna tek nëna…Koha për zanën e dhëmbëve

  Kur fëmijët  mbushin 5-6 vjeç, në gojën e tyre formohet shenja e Batman, pra bien dhembët e parë. Çdo…

10 rregulla për një vrapim sa më të dobishëm

Vrapimi është një aktivitet fizik që i jep njeriut më shumë se një stërvitje për trupin. Ai ndikon drejtpërdrejt në…

Vini fëmijët në gjumë herët që të rriten të zgjuar, të lumtur dhe të shëndetshëm

Gjumi përkufizohet si një gjendje me vetëdije të ndryshuar ose të pjesshme nga e cila njeriu mund të zgjohet, nëse…

Kënga jote është flamur

Nga New Yorku RAMAZAN ÇEKA Në New York 1 Dhjetori shpallet "Dita e Gëzim Nikës" Koncert me rastin e 35-vjetorit