Loja me flluska sapuni

Flluskat e sapunit janë për të gjithë familjen, prandaj ia vlen t’u kushtohet vëmendje dhe loja me to të kthehet në një veprimtari zbavitëse, që e gjithë familja mund ta bëjë së bashku.

Nuk është e thënë që të përdoren vetëm flluska nga dyqani, sepse format fare mirë mund të krijohen duke përdorur biskota të lidhura në një shkop. Flluskat e sapunit krijohen duke përzier ujë dhe sapun në një enë. Po t’i hidhni edhe një ngjyrë, atëherë flluskat do të dalin me ngjyra.

Zgjidhni një ditë me lagështirë në ajër, dhe përgatitni  lojëra me flluska sapuni dhe të qeshura!

Photo by: Fancy Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights