Letra e Dritëro Agollit për gruan e tij

​Kur lexon këtë letër të Dritëro Agollit për bashkëshorten e tij Sanijen e kupton se çfarë është dashuria, përkujdesja dhe vëmendja karshi gruas që do.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights