January 18, 2021

Familja shqiptare, ku çdo brez ka vlerë!

Këshilla e javës

1 min read

Kur të jeni e nevrikosur me sjelljen e fëmijës suaj, – detyrojeni veten tuaj të buzëqeshni dhe të ulni zërin! Vëreni si do të ndiheni dhe si do t’ju përgjigjet fëmija! – Amy McCready, parent educator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © Votra Magazine | Newsphere by AF themes.