Kafshët shtëpiake dhe fëmijët

Nëse ndiheni të pavendosur që të merrni një kafshë shtëpiake në shtëpi për fëmijët tuaj, duhet ta  dini që shkenca sugjeron që një kafshë shtëpiake ndikon pozitivisht në zhvillimin e gjendjes emocionale të fëmijës tuaj. Studime nga Universiteti i Cambridge treguan se fëmijët mund të krijojnë një marrëdhënie më të fortë dhe më të kënaqshme me macen apo qenin sesa me vëllezërit apo me motrat e tyre. Pastaj, një qenush i sjell paqen një familje të tërë dhe jo vetem një fëmije!

Photo by: Vito Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights