diaspore

  • AuthorsKOZETA ZYLO

    KOZETA ZYLO

    Keze Kozeta Zylo është poete e njohur. Zonja Keze Kozeta Zylo ka lindur në Tepelenë, nga prindërit Brahim dhe Liri…

    Read More »
Back to top button