Fëmijë të siguruar, pushime të qeta

Kur fëmijët janë duke notuar ose duke luajtur në ujë, në përgjithësi përreth qëndrojnë disa prindër duke i ruajtur sepse të githë e dimë që fëmijëve në ujë nuk duhet t’u largohen sytë as për një sekond të vetëm.

Egziston një mënyrë tjetër ku njëri nga të rriturit të rrijë rojë për një kohë të caktuar ( ideale është 15 minuta) dhe të tjerët përqendrohen tek një libër apo tek diçka tjetër që u pëlqqen atyre.

Lista bëhet më parë, dhe roja në shërbim mban një kartë e cila kalohet dorë më dorë mes prindërve. Karta kaper në triko dhe shërben që prindërit të shohin prindin rojë, dhe fëmijët të dinë se cili prind është përgjegjës për ta.

Printojeni kartën dhe përdoreni për të krijuar pushime sa më të bukura dhe kujtime të paharrueshme!

Karta shkruan: “Gjatë kohës që kjo kartë është në trikon time, unë pranoj që të ruaj fëmijët në ujë të hapur ose në pishinë, duke i mbajtur para syve gjatë gjithë kohës.

Nuk do të largohem asnjëherë nga pozicioni im pa gjetur një tjetër të rritur që të më zëvendësojë!”

PUSHIME TË KËNDSHME!

Votra Team

Back to top button
Verified by MonsterInsights