Loja me flluska sapuni

December 17, 2017 votramagazine 0

Flluskat e sapunit janë për të gjithë familjen, prandaj ia vlen t’u kushtohet vëmendje dhe loja me to të kthehet në një veprimtari zbavitëse, që e gjithë familja mund ta […]

Kafshët shtëpiake dhe fëmijët

December 17, 2017 votramagazine 0

Nëse ndiheni të pavendosur që të merrni një kafshë shtëpiake në shtëpi për fëmijët tuaj, duhet ta  dini që shkenca sugjeron që një kafshë shtëpiake ndikon pozitivisht në zhvillimin e […]

      Implantet dentare

November 18, 2017 votramagazine 0

Dr.Dardan Bekteshi   DDS    Implantet dentare janë zbulimi më i rëndësishëm në stomatologjinë moderne. Pas përpjekjeve shumëvjeçare për të gjetur zëvendësimin e duhur për dhëmbin e humbur. Ka qenë viti […]