11 Fjalë të urta për fëmijët

Foto: Shkelzen Rexha
1- Nëse doni që fëmijët t’i mbajnë kembët në tokë, vendosuni përgjegjësi mbi shpatulla! – Abigail Van Buren
2- Vazhdoj të besoj se po t’u krijohen mundësitë fëmijëve, ata mund të realizojnë cdo ëndërr! – David Vitter
3- Femijët duhet të mësohen si të mendojnë dhe jo cfare të mendojnë!– Margaret Mead
4- Nëse doni të shikoni se çfarë mund të bëjnë fëmijët, mos u jepni gjera materiale!– Norman Douglas
5- Një fëmijë mund të pyese 1000 pyetje që më I mençuri burrë nuk iu pergjigjet dot.– Jacob Abbott
6- Fëmijët janë duart me të cilat mbahemi për parajsën. – Henry Ward Beecher
7 – Fëmijët nuk janë libra qe të mund t’i ngjyrosësh me ngjyrat e tua të preferuara!– Khaled Hosseini
8- Fëmijët janë spirancat në jetën e një nëne. – Sophocles
9- Fëmijët me buzëqeshjen e tyre, më tregojnë hyjnoren në çdo njeri.– Michael Jackson
10- Fëmijët mësojnë të buzëqeshin nga prindërit e tyre.– Shinichi Suzuki
11- Të gjithë fëmijët lindin artistë. Problemi është si të mbeten të tillë kur të rriten. – Pablo Picasso
Votra Team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights