Po sikur të zhdukeshim të gjithë? Fotot tregojnë parqe tematike të braktisura, shtëpi dhe kisha të pushtuara nga natyra

Në vazhdën e sezonit drithërues, puna e Romain Veillon na kujton se nuk keni nevojë të visheni me një kostum Halloween për t'u frikësuar.
Nëpërmjet librit të tij “Green Urbex: The World Without Us”, fotografi me bazë në Paris na tregon se si do të dukej bota nëse të gjithë njerëzit do të zhdukeshin. Albumi përfshin fotografi jashtëzakonisht të bukura të vendeve tashmë të harruara nga shoqëria.
Nëpërmjet librit të tij “Green Urbex: The World Without Us”, fotografi me bazë në Paris na tregon se si do të dukej bota nëse të gjithë njerëzit do të zhdukeshin. Albumi përfshin fotografi jashtëzakonisht të bukura të vendeve tashmë të harruara nga shoqëria.
Aktualisht, të gjitha këto vende janë pushtuar nga natyra, pasi janë harruar prej kohësh nga njerëzimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights