Mesazhi i Z. Elmi Berisha mbi Samitin e Diasporës

Diaspora duhet të bashkëpunojë jo vetëm me qeverinë e Prishtinës por edhe me atë të Tiranës që investimet të mbohen!

Mesazhi i Z. Elmi Berisha, Përfaqësues I unionit të bizneseve në Amerikë. për Samitin e Diasporës

“Diaspora dhe Shqipëria duhet të bashkëpunojnë së bashku me qeverinë jo vetëm atë të Prishtinës, por edhe të Tiranës që investimet të mbrohen dhe të respektohen.

Nga sa kemi parë në të kaluarën, investimet në Shqipëri nuk kanë qenë shumë afatgjata për disa arsye, ndërsa në Prishtinë mendojmë se do të jetë ndryshe”

Artemisa Hoxha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights