Kori Siparantum do të jetë pjesë e konkursit më të madh të muzikës korale në botë, “World Choir Games” dhe ka nevojë për ndihmën tonë

Dje është njoftuar se Kori Siparantum do të marrë pjesë në konkursin më të madh të muzikës korale në botë, “World Choir Games”.

Lajmi u bë i ditur në një postim të shpërndarë nga faqja zyrtare e tyre në rrjetin social, Facebook.

Ky event pritet të zhvillohet në Korenë Jugore në korrik të vitit 2023.

Postimi i plotë i tyre (pa ndërhyrje):

“Të dashur miq,

Me kënaqësi ju njoftojmë se Kori Siparantum do të marrë pjesë në konkursin më të madh të muzikës korale në botë, World Choir Games, që do të zhvillohet në Korenë Jugore në korrik të vitit 2023. Ne do të përfaqësojmë vendin tonë, Kosovën, për herë të dytë në këtë garë, me synimin që të vazhdojmë suksesin e arritur më herët. Në vitin 2021, Kori Siparantum triumfoi në Lojërat Botërore të Korit në Belgjikë, duke fituar kategorinë e “Muzikës Contemporanea” dhe marrë vendin e parë dhe diplomën e artë.

Kjo na bëri shumë krenarë dhe ju falënderojmë për mbështetjen tuaj të vazhdueshme!

Pas një vonesë prej një viti, Lojërat Botërore të Korit do të kthehen në Korenë Jugore në vitin 2023, me Gangneung-un zgjedhur si qytetin pritës.

Ne jemi në përpjekje të palodhshme për të përsëritur suksesin e mëparshëm dhe dëshirojmë më shumë se kurrë të prezantojmë kulturën dhe vendin tonë në nivelin më të lartë të mundshëm. Kori Siparantum ka treguar një performancë të jashtëzakonshme në këtë drejtim.

Për të realizuar këtë ëndërr, ne kemi nevojë për përkrahjen tuaj. Donacionet tuaja janë thelbësore për të bërë këtë ëndërr realitet.

Beneficiary: SIPARANTUM CHOIR

Bank name: NLB BANK

Bank account: XK05 1706 0016 0008 8587

Bank code: NLPRXKPR

IBAN: XK05 1706 0016 0008 8587

Reklama

Swift Code:NLPRXKPR

Bashkohuni me ne në fuqizimin e këtyre artistëve të talentuar duke dhuruar sot. Mund të na kontaktoni në info@siparantumchoir.com për të marrë pjesë në këtë përpjekje.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin dhe mirënjohjen tuaj të madhe.

Me respekt,

Kori Siparantum Siparantum”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights