Aeroplani amerikan largohet nga Afganistani me pesëfishin e peshës së lejuar

Aeroplani amerikan largohet nga Afganistani me pesëfishin e peshës së lejuar duke shpëtuar gjithë ato jetë.

Për këtë veprim, amerikanët po quhen heronj dhe po shikohen me admirim nga e gjithë bota .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights