Veal and Potatoes with Liljana Gashi | Eating Albanian Cooking Series

Welcome to another captivating episode of the Eating Albanian Cooking Series, where the remarkable Liljana Gashi effortlessly prepares a quick and mouthwatering meal: Veal and Potatoes. Prepare to be enchanted as Liljana unravels the wonders of Albanian cuisine, showcasing how a handful of simple ingredients harmoniously merge to create a warm and delightful feast for the whole family.

 • Ingredients:
 • 2 pounds of Veal
 • 3 Potatoes
 • 2 Bell Peppers
 • Half a large onion
 • Salt as needed
 • Vegeta as needed
 • 1/4 of a cup of Water

Hit the notification bell to never miss an episode and let’s get cooking!
Bukë e kripë e zemër!


Mirë se vini në episodin e radhës të “Eating Albanian”cooking series! 🍴
Në këtë seri, Liljana Gashi ka përgatitur për ne një recetë të thjeshtë dhe shpejtë: Mish viçi i pjekur me patate.
Liljana na prezanton edhe një here tjetër mrekullitë e kuzhinës shqiptare, duke treguar se si një grusht përbërësish të thjeshtë bashkohen për të krijuar një vakt të këndshëm dhe plot shije për të gjithë familjen.

 • Përbërësit:
 • 1 kg mish viçi
 • 3 Patate
 • 2 Speca
 • 1/2 qepë e madhe
 • Kripë sipas dëshirës
 • Vegeta sipas dëshirës
 • 1/4 filxhan ujë

Ju ftojmë të bashkoheni me ne në kanalin tonë në YouTube “Eating Albanian Cooking Series” dhe të zbuloni gatimet e pasura të kuzhinës shqiptare, me një recetë të re çdo javë.
Bukë e kripë e zemër!

Back to top button
Verified by MonsterInsights