Tulipanë me domate

Këto lule të ngrënshme në formë tulipani sa nuk thërrasin pranverë.

Mënyra e përgatitjes së këtyre luleve është shumë e thjeshtë. Prisni domatet kryq, por pa shkuar deri në fund dhe përdorni një kruajtëse dhëmbësh (mos harroni t’u tregoni miqve) që ta bashkoni domaten me një qepë të njomë të pastruar.

Pastaj mbushni një qese pastiçerie me djathë dhie të përzier me hudhra të grira imët dhe erëza dhe mbushni domatet me të!

Ju bëfshin mirë!

Adelina Shehu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights