Akull me lule për pije

July 30, 2017 votramagazine 0

Përbërësit Lule që lejohet të hahen, si petale trëndafilash, lavandër, orkide, manushaqe etj. mbajtëse akulli ujë Përgatitja Që lulet të rrinë nëpër akull dhe të mos bien në fund duhet […]