Mantia with Hafije Qyqalla | Eating Albanian Cooking Series

Welcome to the Eating Albanian Cooking Series!
Join Hafije Qyqalla also known as Nanushi as she prepares the mouth watering dish known as Mantia. Get ready to indulge in these delectable dough balls filled with savory meat, packed with rich flavors that will transport your taste buds to the heart of Kosovo.

From the homemade dough to the perfectly seasoned meat filling, you’ll learn all the secrets to creating authentic Mantia.

Ingredients:

 • 3 2/3 cups flour
 • 2 cups water
 • 1/4 cup unsalted butter
 • 1 cup oil
 • 3 cups ground meat
 • 6 cups chopped onions
 • 1 teaspoon salt
 • 1 teaspoon vegeta
 • 1 tablespoon red pepper
 • Black pepper to taste

Join us on this culinary adventure and discover the rich flavors of Albania, one dish at a time. Hit the notification bell to never miss an episode and let’s get cooking!
Bread, Salt and love!

———

Mirësevini në Eating Albanian Cooking Series!
Këtë javë, rubrikës tonë i bashkohet Hafije Qyqalla, e njohur edhe si Nanushi.

Në këtë seri Nanushi do të gatuajë Mantia të mbushura me mish, përplot me aroma të pasura që padyshim do t’iu kujtojnë Kosovën.
Nanushi na ka treguar të gjitha sekretet për një Mantia autentike, që nga brumi deri te mbushja me mish. Le të gatuajmë së bashku!

Përbëresit:

 • 800 gr miell
 • 1/2 litër ujë
 • 100 gr gjalpë
 • 200 ml vaj
 • 1/2 kg mish i bluar
 • 800 gr qepë
 • 1 lugë e mesme (kafes) krip
 • 1 lugë e mesme vegetë
 • 1 lugë e mesme byber i kuq
 • Piper i zi sipas dëshirës

Bashkohuni me ne në kanalin tonë ne YouTube “Eating Albanian Cooking Series” dhe zbuloni aromat e pasura të Shqipërisë, një recetë çdo javë.
Bukë e kripë e zemër!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights