Kallamoqe

Kallamoqe is a very old recipe that my mother taught me. I have adjusted the recipe to be a bit healthier. It is fairly easy, quick, and healthy.
*This is gluten free recipe.

 Ingredients:
1 pound spinach
1 cup plain yogurt
2 cups corn flour
1/2 pound cheese
1 egg
2 T oil
1 t baking soda
Pinch of salt

Mix all of the ingredients together in a deep bowl until combined.

Kallamoqe është një recetë shumë e vjetër që ma ka mësuar nëna ime. Unë e kam modifikuar pak recetën që të jetë pak më e shëndetshme. Është shumë e lehtë, e shpejtë dhe e shëndetshme.

  • Kjo është recetë është pa gluten.

Përbërësit:
1 kg spinaq
1 filxhan kos
2 filxhanë miell misri
1/2 kg djathë
1 vezë
2 lugë gjelle vaj
1 lugë çaji sodë buke
pak kripe

Përzieni të gjithë përbërësit së bashku në një enë të thellë derisa të bëhet e njëtrajtshme.
Hidhni përzierjen në një tigan dhe piqni në 425 ° F (220°C) për rreth 40 minuta. Shërbejeni të nxehtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Verified by MonsterInsights