Festë të madhe ka Shqipëria

December 11, 2017 votramagazine 0

​Koncert festiv kushtuar Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë në New York, SHBA Në Vlorën heroike, 105 vjet më parë, Plaku u urtë Ismail Qemali me një grup burrash të shquar […]

Kënga jote është flamur

December 10, 2017 votramagazine 0

Nga New Yorku RAMAZAN ÇEKA Në New York 1 Dhjetori shpallet “Dita e Gëzim Nikës” Koncert me rastin e 35-vjetorit të rrugës artistike të këngëtarit Gëzim Nika “Mjeshtër i Madh”. […]

Tulipanë me domate

July 31, 2017 votramagazine 0

Këto lule të ngrënshme në formë tulipani sa nuk thërrasin pranverë. Mënyra e përgatitjes së këtyre luleve është shumë e thjeshtë. Prisni domatet kryq, por pa shkuar deri në fund […]

Vallja Kelmendase

October 25, 2016 votramagazine 0

Vallja që po kërcehet nga ky çift i bukur malësor nëpër foto quhet “Vallja e Logut” dhe është një valle lirike dashurie, që interpretohet në zonën e Veriut nëpër dasma, gëzime […]