turizem

  • Atdheu

    (no title)

    Plava  dhe Gucia, zemra e ngrohtë bujare, e strukur mes Bjeshkëve të Namuna, ku “miza bren hekurin” Rruga  e dytë e Kombit…

    Read More »
Back to top button