Restorant "Mrizi i Zanave"

  • I ftuar ne Voter

    (no title)

    Një fjalë e urtë thotë: “Distanca midis ëndrrës dhe realitetit quhet veprim”.Vërtetësinë e kësaj thënie e kanë përjetuar vëllezërit Prenga…

    Read More »
Back to top button