Mesazhi i Z. Elmi Berisha mbi Samitin e Diasporës:”Diaspora duhet të bashkëpunojë jo vetëm me qeverinë e Prishtinës por edhe me atë të Tiranës që investimet të mbohen!”

Mesazhi i Z. Elmi Berisha, Përfaqësues I unionit të bizneseve në Amerikë. për Samitin e Diasporës

 

“Diaspora dhe Shqipëria duhet të bashkëpunojnë së bashku me qeverinë jo vetëm atë të Prishtinës, por edhe të Tiranës që investimet të mbrohen dhe të respektohen.

Nga sa kemi parë në të kaluarën, investimet në Shqipëri nuk kanë qenë shumë afatgjata për disa arsye, ndërsa në Prishtinë mendojmë se do të jetë ndryshe”

Artemisa Hoxha

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*