Princi Louis ndan buzëqeshjen më të çiltër me botën në krahët e nënës së tij, Kate Middleton

Javën e kaluar të gjithë u kënaqëm me fotot që u shpërndanë në social media nga Kensington Palace me rastin e pagëzimit të princit Louis. Të katër fotot ishin vërtet të bukua dhe pasqyronin një ditë speciale për familjen mbretërore, por fotoja më e veçantë u shpërnda dje nga vetë nëna Kate Middleton, e cila përshkruan buzëqeshjen më të çiltër që një foshnje mund të ndajë me botën nga krahët e nënës së vet me përshkrimin :”Duka dhe Dukesha shpresojnë që publiku do ta shijojnë këtë foto të bukur të Louis, po aq shumë sa edhe ata.”

Kjo foto u shpërnda më pas sepse nuk është shkrepur nga fotografi zyrtar i eventit por nga një tjetër fotograf i udhëzuar nga William dhe Kate, për të shkrepur foto për koleksionin e tyre privat, Matt Porteous.

Kate e pëlqeu aq shume këtë foto, sa ajo vendosi ta ndajë me publikun. Dhe neve na pëlqeu po aq shumë sa po e ndajmë me juve!

Votra Team

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*