Diaspora punon për atdheun

August 21, 2017 votramagazine 0

Ky numër i rradhës së revistës “Votra” vjen në një periudhë kur diaspora mbush plazhet dhe bjeshkët shqiptare me praninë e saj të hareshme. Këto muaj zëri i diasporës duhet […]

Tulipanë me domate

July 31, 2017 votramagazine 0

Këto lule të ngrënshme në formë tulipani sa nuk thërrasin pranverë. Mënyra e përgatitjes së këtyre luleve është shumë e thjeshtë. Prisni domatet kryq, por pa shkuar deri në fund […]

Akull me lule për pije

July 30, 2017 votramagazine 0

Përbërësit Lule që lejohet të hahen, si petale trëndafilash, lavandër, orkide, manushaqe etj. mbajtëse akulli ujë Përgatitja Që lulet të rrinë nëpër akull dhe të mos bien në fund duhet […]