January 18, 2021

Familja shqiptare, ku çdo brez ka vlerë!

Copyrights

1– Disclaimer 
  • – Këndvështrimet dhe opinionet e shprehura në websit edhe në revistë nuk janë domosdoshmërisht të përkrahura nga stafi i revistës, kontribuesit në revistë, sponsorizuesit etj.
  • Referencat për reklamë nuk pasqyrojnë përkrahjen tonë.
  • Links që u përkasin faqeve jashtë tonës janë për kënaqësinë tuaj dhe nuk do të thotë që ato pasqyrojnë mendimet apo pikëpamjet tona.
2- Disclaimer për përmbajtje 
  • Ju lutem kini parasysh që artikujt e postuar në websitë nuk janë domosdoshmërisht të përkrahura nga ne.
  • Cdo artikull qe ka eksluzivitetin tonë dhe është postuar në një website apo faqe tjetër duhet të përfshijë burimin nga është marrë.    Dështimi për ta bërë këtë do të rezultojë në lajmërimin e ISP-së dhe Web host sepse kjo mund të interpretohet si vjedhje dhe shkelje e copyright.
  • Materialet e postuara në website apo nepër faqe të revistës “Votra” mund te hiqen pa asnje paralajmërim nga kryeredaktorja.
  • Vetëm kryeredaktorja ka të drejtë të heqë një artikull nga website apo nga faqet e revistës “Votra”.
  • Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë dëmtim që mund t’i ndodhë kujtdo që viziton website.
  • Nëse keni ndonjë problem me materialet e postuara në website, ju duhet të kontaktoni autorin e materialit!
  • Ky disclaimer mund të ndryshojë në çdo kohë dhe pa asnje paralajmërim. Është detyrë e juaja ta kontrolloni herë pas here!

 

3- Termat e publikimit
Faleminderit për interesin tuaj për të shpërndarë materialet nga website e jona!
Nga ju kërkojmë zbatimin e këtyre rregullave:
1- Ju mund të kopjoni 50% të artikujve tanë me një ‘Read more’ link që i drejton lexuesit tek website e jona ku dhe ndodhet artikulli i plotë!
 2- Ju lutemi përfshini emrin e autorit!
 3- Ju lutem përfshini emrin e website tonë!
Faleminderit për bashkëpunimin tuaj! 
Për çdo pyetje mund të na kontaktoni në : editor@votramagazine.com
4- Privacy Policy
Ne e marrim seriozisht interesin tuaj sesi informacioni juaj mblidhet apo përdoret.
Ne mund ta ndryshojmë apo përshtasim këtë disclaimer pa asnjë paralajmërim në të ardhmen, por deri tani kjo website nuk grumbullon informacion apo përdor cookies për mbledhjen e informacionit për vete apo për të tjerët.
Ne as nuk e mbledhim dhe as nuk ua përcjellim të tjerëve informacionin tuaj!
5- Reklamimi 
Ne, në Votra Magazine duam të sjellim dhe të përcjellim në komunitet, gjithçka që mendojmë se është e vlefshme për familjet tona!
Të gjitha fondet e mbledhura nga reklamimi shkojnë drejt mbarëvajtjes së revistës, zgjerimit dhe përmirësimit të saj.
6- Ne japim pas 
Revista “Votra” është e vendosur në përcjelljen dhe pasqyrimin e të bukurës së kulturës shqiptare dhe të asaj botërore duke sjellë në pah vepra dhe individë që e bëjnë botën më të mirë me prezencën dhe punën e tyre!
Kontributet tona shkojnë tek fëmijët, familjet, profesionistët, mjetet shkollore.
Nëse dëshironi abonoheni, të na mbeshtetni, ju lutemi shkruani në: P.O Box 40110, Brooklyn, NY 11204
Na shkruani ose na telefononi nëse keni ndonjë sygjerim apo pyetje: 
+1212-470-5352
Copyright © Votra Magazine | Newsphere by AF themes.