Votra

December 8, 2017 votramagazine 0

Votra është djep prushi pranë oxhakut, është vendi ku lind e zhvillohet më sublimja, njerëzorja, jeta e njeriut dhe kujtimi i pashuar për të. Është vendi prej nga vjen a […]

Diaspora punon për atdheun

August 21, 2017 votramagazine 0

Ky numër i rradhës së revistës “Votra” vjen në një periudhë kur diaspora mbush plazhet dhe bjeshkët shqiptare me praninë e saj të hareshme. Këto muaj zëri i diasporës duhet […]

Fjala editor in chief

November 29, 2016 votramagazine 0

Mirë se vini në “Votër”! Një “Votër” shqiptare ku ngrohtësia është pasioni dhe përkushtimi i një skuadre të tërë, misioni i së cilës është përcjellja e vlerave tona kombëtare, duke […]