Këshilla e javës

July 24, 2017 votramagazine 0

Kur të jeni e nevrikosur me sjelljen e fëmijës suaj, – detyrojeni veten tuaj të buzëqeshni dhe të ulni zërin! Vëreni si do të ndiheni dhe si do t’ju përgjigjet fëmija! […]