Yoga për fëmijët në natyrë

February 27, 2017 votramagazine 0

Nuk është sekret që të luash në ajër të pastër është një mënyrë e shkëlqyer për të qëndruar fizikisht dhe mendërisht i shëndetshëm.Prindërit duhet që tu japin fëmijëve mundësinë të […]

Një stërvitje e shpejtë

November 26, 2016 votramagazine 0

Unë gjithmonë kam qenë atletja e grupit për shoqet e mia. Këtë emër ma dhanë aktivitetet e ndryshme ku merrja pjesë, si gjimnastika, volejbolli dhe vrapimi. Nisur nga këto, mund […]