Vallja Kelmendase

October 25, 2016 votramagazine 0

Vallja që po kërcehet nga ky çift i bukur malësor nëpër foto quhet “Vallja e Logut” dhe është një valle lirike dashurie, që interpretohet në zonën e Veriut nëpër dasma, gëzime […]