Pastrimi i fytyrës

October 25, 2016 votramagazine 0

Një fytyrë e pastër, pa njolla dhe e lëmuar ka qenë dhe do të mbetet dëshira e çdo femre. Tani mund ta keni të gjitha ju që dini të vlerësoni […]