Fituesit e konkursit të pikturës mes “Kid’s Time” dhe “Votra Magazine”

Messy children with paint on their hands and faces with thumbs up

Fituesit e konkursit të pikturës mes Kids’ Time dhe revistes Votra, sipas grupmoshave janë si më poshtë:
Jara Bardulla 4 vjec
Stilian Mikli 5 vjec
Majdi Zenelhasani 6 vjec
Inea Isakaj 7 vjec
Magi Pirani 7 vjec
Erlis Shehu 12 vjec
Grisilda Jolla 14 vjec
Suksese dhe shihemi në konkurse të tjera!

Votra Team

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*