Tulipanë me domate

July 31, 2017 votramagazine 0

Këto lule të ngrënshme në formë tulipani sa nuk thërrasin pranverë. Mënyra e përgatitjes së këtyre luleve është shumë e thjeshtë. Prisni domatet kryq, por pa shkuar deri në fund […]

Akull me lule për pije

July 30, 2017 votramagazine 0

Përbërësit Lule që lejohet të hahen, si petale trëndafilash, lavandër, orkide, manushaqe etj. mbajtëse akulli ujë Përgatitja Që lulet të rrinë nëpër akull dhe të mos bien në fund duhet […]

Këshilla e javës

July 24, 2017 votramagazine 0

Kur të jeni e nevrikosur me sjelljen e fëmijës suaj, – detyrojeni veten tuaj të buzëqeshni dhe të ulni zërin! Vëreni si do të ndiheni dhe si do t’ju përgjigjet fëmija! […]