Një stërvitje e shpejtë

November 26, 2016 votramagazine 0

Unë gjithmonë kam qenë atletja e grupit për shoqet e mia. Këtë emër ma dhanë aktivitetet e ndryshme ku merrja pjesë, si gjimnastika, volejbolli dhe vrapimi. Nisur nga këto, mund […]