Fjala editor in chief

November 29, 2016 votramagazine 0

Mirë se vini në “Votër”! Një “Votër” shqiptare ku ngrohtësia është pasioni dhe përkushtimi i një skuadre të tërë, misioni i së cilës është përcjellja e vlerave tona kombëtare, duke […]

Një stërvitje e shpejtë

November 26, 2016 votramagazine 0

Unë gjithmonë kam qenë atletja e grupit për shoqet e mia. Këtë emër ma dhanë aktivitetet e ndryshme ku merrja pjesë, si gjimnastika, volejbolli dhe vrapimi. Nisur nga këto, mund […]