Vallja Kelmendase

October 25, 2016 votramagazine 0

Vallja që po kërcehet nga ky çift i bukur malësor nëpër foto quhet “Vallja e Logut” dhe është një valle lirike dashurie, që interpretohet në zonën e Veriut nëpër dasma, gëzime […]

Pastrimi i fytyrës

October 25, 2016 votramagazine 0

Një fytyrë e pastër, pa njolla dhe e lëmuar ka qenë dhe do të mbetet dëshira e çdo femre. Tani mund ta keni të gjitha ju që dini të vlerësoni […]