Fituesit e konkursit të fotografit të vitit për qentë sipas kategorive për vitin 2017

Fituesit e konkursit të fotografit të vitit për qentë sipas kategorive për vitin 2017

The Kennel Club ka shpallur fituesit e konkursit vjetor te fotografive të qenve për vitin 2017.

Tani në vitin e tij të 12-të u paraqiten mbi 10,000 fotografë nga 74 shtete të ndryshme, përfshirë nga USA, Canada, Russia, Brazil dhe New Zealand.

Fituesit sipas kategorive janë:

 

Çmimi i parë “Miku më i mirë i njeriut”

Çmimi i parë për “Këlyshi i vogël fotograf” për fotografët e vegjël nën 11 vjeç.
Këtë çmim e fitoi 8 vjeçari, Dylan Jenkins, nga Swansea, i cili ka autism. Qeni i tij e ka emrin Mosey.

Çmimi i parë për “Qeni i shpëtuar nga rruga”

 

 

Fituesi i çmimit të parë nga “Votra Magazine” ( Jo zyrtar, por ngaqë më pëlqejnë shumë german shepherds) është këlyshi tre muajsh, Aiko,  duke pushuar pas një vrapimi në një plazh në Hollandë dhe është fitues i vendit të tretë. Fotografi është: Ruud Lauritsen
Aferdita Delaj
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *