Yoga për fëmijët në natyrë

February 27, 2017 votramagazine 0

Nuk është sekret që të luash në ajër të pastër është një mënyrë e shkëlqyer për të qëndruar fizikisht dhe mendërisht i shëndetshëm.Prindërit duhet që tu japin fëmijëve mundësinë të […]

Xhubleta në Malësinë e Madhe

February 3, 2017 votramagazine 1

Nëpërmjet formës, përmbajtjes e lashtësisë së veshjes malësore në Malësinë e Madhe, mësojmë se fuqia krijuese kombëtare, ndër shekuj u shpreh fuqishëm edhe nëpërmjet punës së dorës, siç është edhe […]